Mad ud af huset og arrangementer er suspenderet indtil restauranten genåbner.
Dog vil vi på visse dage levere spændende ”Take-Away”.
Hvornår vil fremgå af opslag på Facebook, Instagram og hjemmesiden.
Vores skønne buffeter og menuer
kan også nydes i vores festlokaler
Den store buffet
- Fiskeroulade m/ marinerede urter
- Limemarineret laks m/ flødepeberrodscreme
- Laksetartar rørt med balsamico
- ”Pil selv” rejer med lækker dildressing
- Stenbiderrogn med hakkede rødløg og creme fraiche
- Farseret lammekølle m/ rosmarin & hvidløg
- Lun kalvecoulotte m/ råstegte kartofler
- Frisk pasta vendt i basilikumolie, soltørrede tomater og oliven
- Dansk ost m/druer
- Hjemmebagt frugttærte med pisket cremefraiche
- Hjemmebagt italiensk brød og smør
Min. 10 kuverter – 378,00 kr.
Italiensk buffet
- Skaldyrssalat marineret i Pesto Genoese
- Lune hvidvinsdampede blåmuslinger m/ urter & hvidløg
- Okse carpaccio m/ balsamico & parmesan
- Frisk pasta vendt i basilikumolie, soltørrede tomater og oliven
- Risotto m/ blæksprutte, gurkemeje, hvidløg, rejer
- Helstegt kalvetyksteg m/ovnbagt grønt
- Tomatsalat m/ feta
- Råmarinerede champignon m/ persille, citron & hvidløg
- Tiramisu
- bruchetta
Min 10 kuverter – 328,00 kr.
Lidt men godt
LIDT MEN GODT NUMMER 1
- Sukkersaltet laks med mutard dressing
- Krebsehalesalat lagt på sprød salat
- Melon med serrano skinke
- Fiskeroulade m/ marinerede urter
- Oksetyndsteg krydret med rosa peberkorn, serveret med råstegte kartofler & tomatsalat
- Tærte m/ friske bær & pisket creme fraiche
- Hjemmebagt brød
Min 10 kuverter – 325,00 kr.
LIDT MEN GODT NUMMER 2
- Ferskrøget laks m/ stuvet spinat
- Kæmperejer marineret i sur/sød chili
- Rosa stegt andebryst med ristede æblefileter
- Okse carpaccio m/ balsamico & parmesan
- Lun kalvesteg m/ grønt & råstegte kartofler
- Dansk ost m/druer
- Hjemmebagt frugttærte m/ creme fraiche
- Hjemmebagt brød
Min 10 kuverter – 348,00 kr.
Koldt bord
KOLDT BORD NUMMER 1
- 2 slags sild m/ karrysalat
- Frisk paneret rødspættefilet m/ hjemmerørt remoulade
- Varm røget laks m/ salat & sv. Vert
- Kold roastbeef m/ pickles & peberrod
- Lun ribbensteg m/ rødkål
- Lun mørbradbøf m/ løg & surt
- Tarteletter m/ høns i asparges
- Dansk ost m/druer
- Friskbagt rugbrød, smør og fedt
Min 10 kuverter – 192,00 kr.
KOLDT BORD NUMMER 2
- 3 slags sild m/ tilbehør
- 1/2 æg med kaviar
- Rejer m/ mayo
- Gravad laks m/ rævesauce
- Frisk paneret rødspættefilet m/ hjemmerørt remoulade
- Kold roastbeef m/ pickles & peberod
- Tarteletter m/ høns i asparges
- Mørbradbøf a la creme
- Lun ribbensteg m/ rødkål
- Frugtsalat vendt i vaniljecreme
- 2 slags danske oste m/druer
- Frisk bagt rugbrød, smør og fedt
Min 10 kuverter – 258,00 kr.
Vi anbefaler
- Husets velkomstdrink
- Butterdejsindbagt laks m/ sc. Vert
- Krabbeklør m/ hvidløgsdressing
- Grillede jomfruhummere m/ parmesan & hvidløg
- Marinerede tigerrejer m/ chili
- Lun farseret rødtungefilet m/ skaldyrsbisque
- Kalvemørbrad m/ råstegte kartofler, ovnbagte rodfrugter & svampesauce
- Spinat-porretærte
- Tomatsalat m/ feta
- Bønne, rødbede salat vendt i dressing
- Basilikumrøget brie m/ syltede nødder
- Chokoladekage m/ frugt
- Groft brød & smør
- Vin ad libitum under middagen
- Kaffe m/ småkager
- 1 cognac eller likør
- Øl, vand & vin efter middagen
- Natmad efter 7 timer
Min 10 kuverter – 875,00 kr.
Pris for buffet eksl. drikkevarer & natmad – 438,00 kr. pr. person
3 retters menu
Menuforslag nr. 1
Forret
- Kold dampet laks eller lille rejecocktail
Hovedret
- Rosestegt kalvesteg eller rødvinsmarineret svinekam
hertil skysauce, grøntsager og kartofler
Dessert
- Citronfromage med flødeskum eller
Gl. dags æblekage med makroner og flødeskum
Pris pr person kr. 248,-
*min 10 personer
Menuforslag nr. 2
Forret
- Fisketallerken med 3 slags fisk eller
Butterdejsindbagt laks m/ sauce verte
Hovedret
- Helstegt kalvefilet m/ skovsvampesauce eller
Helstegt tyndstegsfilet m/ rødvinssauce
hertil grøntsager og kartofler
Dessert
- Passions/mango cheesecake med chokoladebund eller
Hjemmelavet islagkage
Pris pr person kr. 325,-
*min 10 personer