Skaldyrsaftener 2021
Maj: 7. 14. og 28.
Juni: 4. 11. og 25.
Juli: 9. og 23.
August: 6. og 20.
September: 10. 17. og 24.
Oktober: 8. og 22.
November: 5. og 19.
Aftenen forløber således:
Start: kl 18:30
Forret
Husets fisketimbale med skaldyrsbisque.
Buffet
Østers , hummer, krebs, jomfruhummer, krabbeklør, rosé rejer, grønlandske rejer, krebsehalesalat,
surimi salat, tun tatar, røget ål m/røræg, gravad laks, røget hellefisk, varmrøget laks, røget færøsk laks,
stenbiderrogn m/løg og creme fraiche , grillede tigerrejer,dampede blåmuslinger, indbagte rejer,
rejer marineret i lime og hvidløg, gratinerede grønne muslinger, indbagte blæksprutter,
rødspættefilet i orlydej, blækspruttesalat, forskellige varme fiskeanretninger.
Der kan forekomme udskiftning af enkelte retter, pga. sæson
Buffeten afsluttes med:
Ostefad med forskellige oste og diverse garniture, frugtfad, hjemmelavet islagkage og forskellige desserter/kager
Priser:
Pr. person: kr. 575,-
overnatning kr. 450,- (pr person i dobbeltværelse) inkl. morgenmad.