Menukort

Hos Den Gyldne Hane på Sjællands Odde, går vi op i god mad, lavet af lokale friske råvarer.

Vores menukort består af en række delikate fiskeretter, heriblandt den berømte Hanens fyldte rødspætte. En friteret & stegt rødspætte, åbnet op og fyldt med Champignon a la creme toppet med rejer og asparges, der har været at finde på menukortet i over 45 år.

Er du mere til kød, vil du også på vores menukort kunne finde intet mindre end en klassiker, nemlig Wienerschnitzel lavet af mør kalvefilet, paneret & stegt i smør, hertil brasede kartofler, ærter & skysauce, benfri sild, kapers, høvlet peberrod & ærter.

Køkkenets åbningstider:

Mandag – Lørdag: 
12:00 – 15:00
17:30  – 20:30 

Søndag:
12:00 – 15:00
17:30  – 20:00

På Den Gyldne Hanes dessert menukort kan denne lækre brownie findes.
Odden Bryg serveres på Den Gyldne Hane

FROKOST

– FRA 12.00 – 15.00

Sildetallerken
3 slags sild med tilbehør
kr. 145,-

Pandestegt rødspættefilet
Med hjemmerørt remoulade og citron
kr. 125,-

Husets stjerneskud
Dampet og stegt friskfanget rødspættefilet,
toppet med danske rejer og asparges.
Hertil frisk salat, ristet brød og hjemmelavet rød dressing

kr. 180,-

Fyldt rødspætte
Hanens klassiker gennem 50 år med champignon a la creme, asparges, og toppet med rejer
kr. 255,-

3 eller 5 Kokkens lækkerier
Lækkerier sammensat af køkkenet på dagen.
3 stk. Kr. 145,-
5 stk. Kr. 175,-

FORRETTER

Fiske og skaldyrs tapas
Varmrøget laks fra egen rygeovn, marinerede tigerrejer, indbagte rejer, crudité af grønt, grovbrød og hvidløgsdressing
kr. 139,-

Hanens rejecocktail
Rejer toppet på sprød hjertesalat, asparges, rød dressing og grovbrød
kr. 125,- 

Varmrøget laks
Serveres med friske urter, hjemmerørt mayo og stenbiderrogn
kr. 145,-

Lynstegt kammusling
Hertil syltede æbler fra Sidinge på en muslinge emulsion

HOVEDRETTER

 

Hanens bouillabaisse
(min. 2 personer)

Lækker franskbaseret fiskesuppe af køkkenchefens hemmelige opskrift
kr. 290,- pr. kuvert

Fyldt rødspætte 
Hanens klassiker gennem 50 år med champignon a la creme,
asparges og toppet med rejer
kr. 255,-

Dagens fangst -/ Friskfanget fisk fra Odden
Spørg tjeneren

kr. 275,-

Pocheret kattegat-torsk
Pocheret i “Havnbund-øl” fra Odden bryg. Hertil sennepsauce, glaserede gulerødder og kartofler
kr. 265,-

Wienerschnitzel af kalvefilet
Brasede kartofler, skysauce, ærter og “dreng” med citron, benfri sild, peberrod og kapers

kr. 249,-



VI ANBEFALER:
(Kun mod forudbestilling)

Fiske – & skaldyrstallerken 
Variation af fisk & skaldyr
Hertil  2 slags dressing & citron

Min. 2 personer – Pris pr. person kr. 425,-

DESSERTER

Hanens isdessert
Udvalg af frisklavet is fra Isøre, frisk frugt og hjemmelavet knas.
kr. 95,-

Dekonstrueret æblekage
Lavet på kompot af æbler fra Sidinge, kærnemælk, tuiles og ribs.
kr. 89,-

Ostetallerken
Et udvalg af 3 forskellige slags ost fra Sidinge gårdbutik,
rødløg, syltede blommer og brud af hjemmebagt knækbrød. 
kr. 145,-

Dagens kage inkl. kaffe
Valgfri kaffe til dagens kage
kr. 79,-

Børnemenu

Hanens rejecocktail
Rejer toppet på sprød hjertesalat, asparges,
rød dressing og grovbrød

Kr. 75,-

Fiskefilet
Med remoulade og valgfri kartofler
Kr. 75,-

Hjemmelavede chicken-nuggets 
Med ketchup og valgfri kartofler
Kr. 75,-

Wienerschnitzel af kalvefilet 
Med brasede kartofler, ærter og skysauce
Kr. 95,-

Bøf af ungdyrfilet 
Med grøntsager, valgfri kartofler og bearnaisesauce
Kr. 135,-

Husets børneis
Med 3 kugler af is fra Isøre og hjemmelavet knas
Kr. 45,-

 

Ugens menu

Oksecarpaccio med Hanens tuncreme,
urtemayo og parmesan

***

Ovnbagt helleflynder på sauteret
spidskål samt kørvelcreme

***

Crème Brûlée med nybagt
chokoladebrud og hindbærsorbet fra
Isøre

Kr. 365,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev