Menukort

Hos Den Gyldne Hane på Sjællands Odde, går vi op i god mad, lavet af lokale friske råvarer.

Vores menukort består af en række delikate fiskeretter, heriblandt den berømte Hanens fyldte rødspætte. En friteret & stegt rødspætte, åbnet op og fyldt med Champignon a la creme toppet med rejer og asparges, der har været at finde på menukortet i over 45 år.

Er du mere til kød, vil du også på vores menukort kunne finde intet mindre end en klassiker, nemlig Wienerschnitzel lavet af mør kalvefilet, paneret & stegt i smør, hertil brasede kartofler, ærter & skysauce, benfri sild, kapers, høvlet peberrod & ærter.

ÅBNINGTIDER – KØKKEN

Mandag: Kl. 17.30 – 20.30
Tirsdag: Kl. 17.30 – 20.30
Onsdag: Kl. 17.30 – 20.30
Torsdag: Kl. 17.30 – 20.30
Fredag: Kl. 12.00 – 15.00 & 17.30 – 20.30
Lørdag: Kl. 12.00 – 15.00 & 17.30 – 20.30
Søndag: Kl. 12.00 – 15.00

På Den Gyldne Hanes dessert menukort kan denne lækre brownie findes.
Odden Bryg serveres på Den Gyldne Hane

FROKOST

– FRA 12.00 – 15.00

Sildetallerken
3 slags sild med hjemmelavet tilbehør
kr. 145,-

Hanens hjemmelavede stegt dijonsild 
Med kapers, rødløg og grov dijon sennep. 
kr. 135,-

Pandestegt rødspættefilet
Med hjemmesyltede tyttebær,  remoulade og citron
kr. 128,-

Husets stjerneskud
Friskfanget dampet og stegt rødspættefilet,
toppet med danske rejer, asparges og stenbidderrogn. 
Hertil frisk salat, ristet brød og hjemmelavet rød dressing

kr. 180,-

Fyldt rødspætte
Hanens klassiker gennem 50 år med champignon a la creme, asparges og toppet med rejer
kr. 255,-

Husets platte
Lækkerier sammensat af køkkenet på dagen. Denne er fiskebaseret. 

3 stk. Kr. 145,-
5 stk. Kr. 175,-

Moules Frites
Hanens hvidvinsdampede muslinger med grove fritter og aioli
kr. 185,-

Dagens kage inkl. kaffe
Valgfri kaffe til dagens kage
kr. 85,-

FORRETTER

Fiske og skaldyrs tapas
Varmrøget laks fra egen rygeovn, marinerede tigerrejer og indbagte rejer
kr. 159,-

Hanens rejecocktail
Rejer toppet og asparges på sprød salat med hjemmelavet thousand island dressing
kr. 125,- 

Varmrøget laks fra egen rygeovn
Med crudite af grønt og røgeost creme
kr. 145,-

Dagens salat
kr. 125,- 
Tilkøb: varmrøget laks fra egen rygeovn
kr. 45,-

HOVEDRETTER

Fyldt rødspætte 
Hanens klassiker gennem 50 år med champignon a la creme,
asparges og toppet med rejer
kr. 255,-

Dagens fangst 
Spørg tjeneren

kr. 275,-

Wienerschnitzel af kalvefilet
Brasede kartofler, skysauce, ærter og “dreng”

kr. 250,-

Bøf af ungdyrsfilet
Serveret med efterårsgrønt, pomfritter og bernaise sauce
kr. 265,-
Min. 2 personer – Pris pr. person kr. 425,-

DESSERTER

Gammeldags æblekage
med flødeskum og æblekagerasp
kr. 89,-

Ostetallerken
Et udvalg af 3 slags ost. Dertil variation af tilbehør
kr. 139,-

Risalamande
med lun kirsebærsauce
kr. 85,-

Chokolademouse
med crunch og hvid chokolade sne
kr. 95,-

 

Dagens kage inkl. kaffe
Valgfri kaffe til dagens kage
kr. 79,-

Børnemenu

Hanens rejecocktail
Rejer toppet på sprød hjertesalat, asparges,
rød dressing og grovbrød

Kr. 75,-

Fiskefilet
Med remoulade og valgfri kartofler
Kr. 75,-

Hjemmelavede chicken-nuggets 
Med ketchup og valgfri kartofler
Kr. 75,-

Wienerschnitzel af kalvefilet 
Med brasede kartofler, ærter og skysauce
Kr. 95,-

Bøf af ungdyrfilet 
Med grøntsager, valgfri kartofler og bearnaisesauce
Kr. 135,-

Husets børneis
Med 3 kugler af is fra Isøre og hjemmelavet knas
Kr. 45,-

 

Ugens menu

Lakserillette af Hanen´s hjemmerøget laks, årstidens urter,
syltede rødløg og 
hjemmelavede jordskokkechips

***

Rugmelsstegt slethvar med Sauce Nage,
sauteret spidskål og persillefrit

***

Hanen´s “Gl.Davs” æblekage

Kr. 365,-

Julebuffet

27. November 
4. December
11. December
18. December

Marineret sild med løg og kapers

Karrysild med æbler fra Sidinge

Hjemmelavede stegte sild med dild

”Pil-Selv” rejer med æg, mayonnaise og dild

Gravad laks med rævesauce

Stegte fiskefileter med hjemmerørt remoulade og frisk citron

Varmrøget laks fra egen rygeovn, hertil dressing og krydderurter

Koldrøget laks og hellefisk med dressing og friske urter

Nykogte krebs med dild

Flæskesteg af glad landgris med hjemmelavet rødkål

Store frikadeller med hjemmelavet agurkesalat

Tarteletter med høns i asparges

Julemedister og grovkornet sennep

Glaseret juleskinke med grønlangkål

Stort dessert og ostebor

Kr. 275,- pr. kuvert

Tilmeld dig vores nyhedsbrev