Menukort

Hos Den Gyldne Hane på Sjællands Odde, går vi op i god mad, lavet af lokale friske råvarer.

Vores menukort består af en række delikate fiskeretter, heriblandt den berømte Hanens fyldte rødspætte. En friteret & stegt rødspætte, åbnet op og fyldt med Champignon a la creme toppet med rejer og asparges, der har været at finde på menukortet i over 45 år.

Er du mere til kød, vil du også på vores menukort kunne finde intet mindre end en klassiker, nemlig Wienerschnitzel lavet af mør kalvefilet, paneret & stegt i smør, hertil brasede kartofler, ærter & skysauce, benfri sild, kapers, høvlet peberrod & ærter.

På Den Gyldne Hanes dessert menukort kan denne lækre brownie findes.
Odden Bryg serveres på Den Gyldne Hane

FROKOST

– FRA 12.00 – 15.00

Marineret sild
Med løg, karrysalat og æg
kr. 85,-

Langtidsmodnet sild
Med løg og kapers
Kr. 95,-

Sildetallerken
3 slags sild med tilbehør
kr. 125,-

Pandestegt rødspættefilet
Med hjemmerørt remoulade og citron
Kr. 120-

Steaksandwich af kalvefilet
På ristet brød og marineret salat
Kr. 175,- 

Hanens hvidvinsdampede blåmuslinger
med nybagt groft brød

Kr. 155,-

Fyldt rødspætte
Hanens klassiker gennem 50 år med
champignon a la creme, asparges, og toppet med rejer

kr. 250,-

Smørrebrød:
Efter kokkens valg
3 stk  kr. 150,- 
2 stk kr. 120,-

Dagens salat
kr. 120,-
tilkøb varm røget laks + kr. 40,-

Hanens stjerneskud
dampet og stegt friskfanget rødspættefilet,
toppet med danske rejer, asparges og stenbiderrogn,
hertil frisk salat, ristet brød og hjemmelavet rød dressing

kr. 175,-

Hanens ”Fish n Chips”
serveret med marineret salat, chips, sauce tartare og frisk citron

kr. 180,-

FORRETTER

Fiske og skaldyrs tapas
Varmrøget laks fra egen rygeovn, marinerede tigerrejer, indbagte rejer, crudité af grønt, grovbrød og hvidløgsdressing.
kr. 150,-

Hanens rejecocktail
Rejer toppet på sprød hjertesalat, asparges, rød dressing og grovbrød.
kr. 125,- 

Dagens salat
kr. 120,-
tilkøb varmrøget laks + kr. 40,-

Varmrøget laks fra egen rygeovn
serveres med friske urter, hjemmerørt mayo og stenbiderrogn

kr. 145,-

HOVEDRETTER

Wienerschnitzel af kalvefilet
Hertil brasede kartofler, skysauce, ærter og “dreng” med citron,
benfri sild, peberrod og kapers. 

Kr. 245,-

Dagens fisk fra torvet
kr. 260,- 

Fyldt rødspætte 
Hanens klassiker gennem 50 år med champignon a la creme,
asparges og toppet med rejer.

Kr. 250,-

Bøf af ungdyrsfilet
serveres med karamelliseret puré af persillerod, sommergrønt
og et valg imellem Rødvinssauce eller Sauce Bearnaise

Kr. 275,-

Hanens hvidvinsdampede blåmuslinger
Med nybagt groft brød
kr. 185,-

Friskfanget hel pandestegt rødspætte
med brunet smør, frisk citron og friteret persille

kr. 235,-


VI ANBEFALER:

(Kun mod forudbestilling)

Fisk – & skaldyrstallerken 
Variation af fisk & skaldyr
Hertil  2 slags dressing & citron

Min. 2 personer – Pris pr. person kr. 398,-

DESSERTER

Cremet chokoladekage
med Mocca creme, Hindbær is fra Isøre og hjemmelavet knas

kr. 110,-

Mazarin med syrlig appelsincreme
Is af Havtorn fra Isøre og lækker chokolade crunch

kr. 100,-

Ostetallerken
med udvalg 3 forskellige slags ost,
hertil syltede valnødder og sprøde rugbrødsflager

kr. 145,-

Hanens isdessert
med variation af Is fra Isøre,
hertil frisk frugt og hjemmelavet knas

kr. 95,-

Ugens menu

Rillette på Hanens hjemmerøgede laks, friske
urter, olie, urtemayo og sprøde rugbrødschips

***

Farseret rødtunge pocheret i court-bouillon og
Sauce Nage på gulerødder

***

Chokoladebrownie med hjemmelavet
chokoladeknas og vaniljeis fra Isøre

Kr. 355,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev