Skaldyrs arrangement

Aftenen forløber således:

Start kl 18:30

Forret serveres:

Husets fisketimbale med skaldyrsbisque.

Buffeten åbnes med:

Østers , hummer, krebs, jomfruhummer, krabbeklør, rosé rejer, grønlandske rejer, krebsehalesalat,

 surimi salat, tun tatar, røget ål m/røræg, gravad laks, røget hellefisk, varmrøget laks, røget færøsk laks,

 stenbiderrogn m/løg og creme fraiche , grillede tigerrejer,dampede blåmuslinger, indbagte rejer,

 rejer marineret i lime og hvidløg, gratinerede grønne muslinger, indbagte blæksprutter,

 rødspættefilet i orlydej, blækspruttesalat, 4 forskellige varme fiskeanretninger.

Der kan forekomme udskiftning af enkelte retter, pga. sæson.

Buffeten afsluttes med:

Ostefad med 4 forskellige oste og diverse garniture, frugtfad, hjemmelavet islagkage og 5 forskellige desserter/kager

Priser:

Pr. person: kr. 568,- 

overnatning kr. 400,- (pr person i db.værelse) inkl morgenmad.