Skaldyrsarrangement

Skaldyrsaftener 2021

                       

Maj: 7. 14. og 28. 

Juni: 4. 11. og 25. 

Juli: 9. og 23. 

August: 6. og 20.

September: 10. 17. og 24. 

Oktober: 8. og 22. 

November: 5. og 19. 

Aftenen forløber således:

Start: kl 18:30

Forret

Husets fisketimbale med skaldyrsbisque.

Buffet

Østers , hummer, krebs, jomfruhummer, krabbeklør, rosé rejer, grønlandske rejer, krebsehalesalat,

surimi salat, tun tatar, røget ål m/røræg, gravad laks, røget hellefisk, varmrøget laks, røget færøsk laks,

 stenbiderrogn m/løg og creme fraiche , grillede tigerrejer,dampede blåmuslinger, indbagte rejer,

 rejer marineret i lime og hvidløg, gratinerede grønne muslinger, indbagte blæksprutter,

 rødspættefilet i orlydej, blækspruttesalat, forskellige varme fiskeanretninger.

Der kan forekomme udskiftning af enkelte retter, pga. sæson

Buffeten afsluttes med:

Ostefad med forskellige oste og diverse garniture, frugtfad, hjemmelavet islagkage og forskellige desserter/kager

Priser:

Pr. person: kr. 575,- 

overnatning kr. 450,- (pr person i dobbeltværelse) inkl. morgenmad.